Referenties

Door naar de live-shows!
Armin Vorsselman
Advocaat/eigenaar Vorsselman advocatuur

“Ramon luisterde niet alleen goed, maar wist de wens van mij als klant in korte tijd om te zetten in een functioneel en esthetisch eindresultaat. Ramon wordt door mij dan ook van harte aanbevolen! O ja, hij is naast dat hij goed is in z’n vak ook nog een leuke kerel, wat het samenwerken gemakkelijk maakt.”

Ronnie Zeemering
Fotograaf / cameraman

“Een eigenzinnige denker zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Sterker nog: Ramon weet jouw gedachtes en visie naar een hoger plan te duwen met zijn ideeën. Dit op een ongedwongen manier en leuke samenwerking. Ramon heeft een goede over-all blik. Hij ziet kleine dingen die het eindresultaat nog beter maken. Ik beveel hem van harte aan!”

Gea Voort
Communications manager Eska

“Ramon heeft voor Eska een nieuwe huisstijl ontwikkeld en in het verlengde hiervan allerlei communicatiemiddelen ontworpen: website, folders, beursstands, verpakkingen. Ik heb de samenwerking met Ramon als zeer plezierig ervaren. Ramon luistert goed en stelt kritisiche vragen. Zijn ontwerpen zijn vernieuwend en sloten goed aan op datgene wat Eska nodig had.”

Alexander Otto
Owner at Animation studio Annie Made It

“Het is altijd erg prettig om te werken voor betrokken opdrachtgevers die weten wat ze willen. Ramon heeft een sterke visie en neemt van zichzelf en van een ander geen genoegen met half werk. Dat maakt dat je met hem als een team kan samenwerken en het maximale uit het eindproduct zal halen. Als klant was dat voor ons prettig en ik kijk er naar uit om dat ook als opdrachtgever te gaan ervaren!”